Щодо меценатства до 30-х роковин Чорнобильської катастрофи

Вельмишановний (а) пане (пані)!

Міжнародний благодійний фонд “Діти-інваліди Чорнобиля” засвідчує Вам своє шанування та просить про наступне:

В кітні місяці 2016 року виповниться 30-ть років з часу однієї з найбільш вражаючих техногенних катастроф – аварії на 4-му блоці Чорнобильскої АЕС.

Наш Фонд впродовж 26 років займається допомогою дітям, потерпілим внаслідок Чорнобильскої катастрофи, в першу чергу нужденним, інвалідам, дітям з багатодітних родин, родинам з дітьми, що продовжують жити на забруднених територіях.

23 квітня 2016 року в приміщенні Київського міського Палацу Ветеранів готується проведення культурно-масового Заходу (концерту) для 200 дітей вказаних вище категорій.

Будемо сердечно вдячні, якщо Ви, шановні панове, надасте бодай маленькі заохочувальні подарунки для дітей. Представники Вашого підприємства можуть безпосередньо вручити подарунки дітям під час проведення Заходу.

Якщо Ваше серце не байдуже до дітей та маєте певні можливості зробити радість для малечі, ми будемо безкінечно вдячні за Вашу доброту та людяність.

Усі подробиці щодо проведення Заходу можна дізнатись за телефонами:

38-044-285-45-81 або моб. 38-050-444-62-двацять два

По ел.пошті vkolesnikova (dot) ukr.net

У великій надії на позитивне рішення

 

UPD:

За попередньою домовленістю перед початком заходу дітей будуть розважати працівники Національного Цирку України та працівники Патрульної Поліції у м.Києві.