15.01.2017

Дякуємо меценатам за свято для дітей

Вкотре впевнено стверджуємо, що добро та милосердя творять дива!

Щороку звертаючись до різноманітних установ щиро сподіваючись ще не знаємо, чи зможуть на новорічні та різдвяні свята діти відчути та побачити свято, яким воно має бути для кожної дитини. Чи не залишаться осторонь такого важливого свята оікувань, сподівань та чудес. Нажаль, держава все менше знаходить можливостей для дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильскої катастрофи, сиріт, напівсиріт, з малозабезпечених та багатодітних родин.

Звернення Президента Фонду Валентини Колеснікової отримало відгуки в серцях багатьох керівників закладів культури та мистецтв у грудні 2016 - січні 2017 року, що дозволило 462 дитині відвідати різноманітні святкові заходи.

Найщиріші привітання зі святами та подяки висловлюємо:

 

§ Генеральному директору Національний комплекс

Експоцентр України «ВДНГ» Бахматову Максиму Ісановичу (додається лист учениці 11 класу Народицької гімназії Олени Кравець);

§ Художньому керівнику Київського національного академічного театру оперети Струтинському Богдану Дмитровичу;

§ Російському Центру Науки й Культури в м.Києві в особі Олександра Прокопенка;

§ Керівнику Міжнародного центру культури і мистецтв Нетудихаті Олександру Федоровичу;

§ Керівнику проекту «Евріка» Антоніні Долгополюк, який проводив захід на території ДП Національний центр ділового та культурного співробітництва «Український дім»

§ Директору Київського палацу дітей та юнацтва Добровольській Оксані Миколаївнї а також її заступнику Клименко Олені Володимирівні;

§ Генеральному директору-художньому керівнику Національного палацу

мистецтв „Україна” Недзельскому Роману Стефановичу;

§ Керівнику ДП «Палац Спорту» Черненькому Юрію Петровичу;

§ Директору Концертної агенції «Аншлаг» Ковалевському Олегу Анатолійовичу;

§ Генеральному директору Національного цирку України Шевченко Людмилі Олексіївні

§ Заступнику директора по глядачу Київського академічного Молодого театру Грицуляк Ірині Анатоліївні;

 

Дякуємо,

разом із побажаннями нових творчих здобутків та вдячних глядачів!

 

Також висловлюємо подяку нашому багаторічному меценату, Голові благодійної організації Німеччини "Допомога дітям Чорнобиля" пану Ервіну Коху, який фінансово допоміг в покупці 150 (ста п'ятидесяти) подарункових наборів солодощів дітям.

Нажаль, жодна із великих торгівельних мереж та найбільших виробніків солодощів впродовж останніх років не реагують на наші чисельні звернення.

 

ДОДАТОК

Двадцятого грудня школярі Народицького району відвідали розважальний комплекс «Зима на ВДНГ» у місті Києві. Поїздка була організована для підтримки дітей постраждавших від Чорнобильської катастрофи, за підтримки чорнобильського фонду «Діти-інваліди Чорнобиля» Валентини Колеснікової  Дітей супроводжувала група вчителів.

На початку екскурсії діти відвідали «Резиденцію Діда Мороза» -найнезвичайніше місце «Зимової країни».Там вони нарешті побачили, які таємниці ховаються в найзагадковішій та найчарівнішій будівлі світу, познайомилися з її чарівними мешканцями, та отримали можливість особисто передати своє бажання Діду Морозу.

Наступним на маршруті був павільйон «Гуляндія» — це дитяча локація «Зимової країни». «Гуляндія» — територія розваг, веселощів і справжніх див. Головний атракціон Дитячого павільйону – пригодницька інтерактивна казка «Чудосвітня подорож». В ній ми відчули себе не просто глядачами, а безпосередніми учасники дійства, його героями. Переходячи з однієї кімнати до іншої, ми мандрували «Чудосвітом», зустрічалися з його мешканцями та разом творили власну, найцікавішу казку.

У кожній зоні працювали професійні аніматори, що мають досвід роботи з дітьми будь-якого віку, знають чим їх зацікавити і як розважити. 

В самому серці парку - праворуч від резиденції Діда Мороза, на дітей чекав Казковий Будинок  NIVEA, який порадував виставою лялькового театру, розважальною програмою за участі аніматорів, Новорічною Майстернею і «Поштою ніжності».

Ми були взахваті від столичного виставкового центру, павільйон якого зайняли роботи, що могли танцювати, грати, літати, їм можна було потиснути руку, розмовляти з ними і навіть запрограмовувати  їхні дії. Роботи влаштували для глядачів справжнє незабутнє шоу. В Зимовій країні нікому не було сумно. 

Особливо нашу увагу привернув контактний зоопарк, де можна було  не тільки спостерігати за тваринами, а й погладити їх чи навіть пригостити чимось смачним. Усмішки у нас викликали чудернацькі лемури, єноти, поні, лами та безліч інших жителів зоопарку.

 Гарні справи потребують смачного перекусу. За ним ми вирушили в МакДональдз, де кожен міг замовити різні смаколики і поділитись враженнями отриманими за день зі своїми друзями.

Ми отримали незабутні враження, а також зарядились позитивом на весь наступний рік.

 

Олена Кравець 

Учениця 11 класу

Народицької гімназії

Новорічні дива

З нетерпінням чекають новорічних свят і дорослі, і малі, адже кожен надіється на хороші зміни в житті та на приємні сюрпризи.  І завдяки небайдужим людям ці надії завжди справджуються.  А для наших дітей напередодні Нового року був приємний сюрприз- новорічна вистава в Конгрес-холі  в м.Києві та солодкі  подарунки від Міжнародного благодійного фонду «Діти-інваліди Чорнобиля» (Колесникова В.П.). Отримали діти Брусилівщини багато вражень і на виставі «Маша та медвідь» в Жовтневому палаці м. Києва- білети подарував Міжнародний фонд  «Діти-інваліди Чорнобиля», а пакунки з Макдональдса підготував комітет «Діти Чорнобиля» ВГОІ «Союз Чорнобиль України» (Процик С.О.).  Незабутньою була і зустріч з героями вистави «Примхливе кохання Дроздоборода» в Молодому театрі, білети на виставу подарував народний депутат України Павло Дзюблик, а новорічні подарунки діти отримали від Всеукраїнської громадської організації «Діти Чорнобиля- за виживання» (Закревська Л.А.).  Від імені батьків і дітей ми щиро дякуємо всім, хто подарував чудові новорічні дива, хто, незважаючи на всілякі негаразди, піклується про маленьких жителів Брусилівщини, і бажаємо всім  міцного здоров’я, успіхів в роботі, миру  та достатку в кожну родину, Божої благодаті…

 

Г.Андреєва, голова Брусилівської районної громадської організації «Союз Чорнобиль»